fjelltur,fjellturer

DAGSTURER

Velkommen til vandrerparadiset Gran Ganaria!

Bli med oss en dag og opplev å utforske noen av de over 800 km med stier som vi har her nede. Stier som en gang i tiden først ble tråkket av øyens urinnbyggere.

I et dramatisk vulkanlandskap, høyt over skyene og på pinjeskogskledde fjellsider, beveger vi oss nedover mot grønnkledde daler og enger. Vi passerer dyrkede terrasser og gjennom gamle fjellbygder. Beboerne lever ofte enda etter gamle tradisjoner og fortsatt kan bøndene pløye ved hjelp av okser og treploger. Vandringer på Gran Canaria er fortsatt lite utbredt og medfører at vi sjelden treffer andre personer på våre ruter.

I løpet av dagen forteller våre erfarne og kunnskapsrike guider om naturen rundt oss og om Gran Canarias spennende kultur og historie. Det meste av dette er nok ukjent for de fleste!

De fleste av våre ruter består av ulike kombinasjoner som gjør at de passer både for deg med lite eller mye erfaring fra fjellturer. Derfor trenger en ikke å bekymre seg over å sinke gruppen eller få tatt seg ordentlig ut. Med alltid minst to eller tre guider pr tur, passer vi på at alle får det maksimale ut av turen. Dermed kan du enten gå langt i et raskere tempo, eller nyte turen i en langsommere takt over en kortere strekning.

Etter å ha gått i et par timer pleier vi å ta en pause høyt over skyene, og nyter vår niste ledsaget av utsikten over øya og våre naboøyer.

Vi garanterer en dag som slår det meste!

Pris: 55 € / person, dere får 7 € rabatt hvis dere bestiller ved hjelp av skjemaet nedenfor. Betalingen skjer på turdagen. Transport er inkludert.

Fra 1 mai - 1 oktober vandrer vi kun på mandager. Da vandrer vi ulike stier på øyen, ofte på nordre delen av Gran Canaria (unntatt i perioden juli - august da vi har sommerferie).

Boka din vandring:

Skicka oss ett mail med din bokning. I mailet skriver du ditt namn, antal vandrare, ditt mobiltelefonnummer, ditt hotell på Gran Canaria, hotellets adress/ort och datum för när ni vill vandra med oss.

Mail: info@rockyadventure.com

Takk for bestillingen! Bekreftelse blir sendt till deg via e-post.