solnedgång på Gran Canaria

VANDRINGSREISER

Et miniatyr kontinent for den aktive!

Mens resten av Europa ligger regnfull og kald, starter våren på Gran Canaria allerede i januar. Ettersom øyen har blitt kåret til å ha verdens beste klima, har vi mulighet til å ha turer i fantastisk natur hele året. De blomstrende områdene beveger seg over fjellkjedene, likt våre vandringsreiser.

Bjørn Westin, Rocky Adventures grunnlegger, har over 20 års erfaring på Gran Canarias tusenårige stier. Det finnes et nettverk av stier på til sammen 800 km - vi kjenner dem og øyas natur som vår egen lomme. Utenom grønne områder og spektakulære utsikter har Gran Canaria et rikt fugleliv med en flora ikke ulik Galapagos, med over 500 enestående arter.

I løpet av en uke dager vandrer vi og nyter av Gran Canarias unike natur. Nytelsen i fjellet forsterkes av overnatting på firestjerners Parador i 1500 meters høyde – midt i Gran Caranarias grønne vulkanlandskap.

Gi oss en mulighet til å vise deg det virkelige Gran Canaria, så garanterer vi en opplevelse krydret med god mat og drikke.

Vi samarbeider med det skandinaviske reisebyrået Wi-resor. Bestill din reise ved å benytte linken til Wi-resor ved siden av.